dinsdag 27 februari 2018

Wat moet een professionele website hebben?


Tegenwoordig schieten de professionele websites als paddenstoelen uit de grond. Wie geen op maat gemaakte website heeft, valt in het niet bij zijn concurrenten. Zelfs lokaal gezien, in een stad als Nijmegen, heeft iedere ondernemer wel te maken met diverse concurrenten om tegenop te boksen. Maar hoe spring je er uit met jouw website. En waar moet een professionele website anno 2018 allemaal aan voldoen? Je leest het hieronder!

Responsive

Allereerst is het belangrijk om stil te staan bij het begrip responsive. Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van een tablet, smartphone of ander mobiel apparaat. Deze schermen zijn over het algemeen een stuk kleiner dan de schermen van desktops. Dit vraagt ook om een andere manier van programmeren, zodat een website beter in beeld komt. Wanneer uw website niet responsive is, komt deze ook niet goed in beeld op deze apparaten. Iemand die uw website bezoekt, zal dan ook sneller voor een andere partij kiezen. Wilt u geen mobiele gebruikers mislopen, laat uw website dan responsive maken.

Laadtijd

Doordat de consument steeds meer op haar wenken wordt bediend, wordt hij ook steeds kritischer, en daardoor ook ongeduldiger. Wanneer een website niet binnen enkele seconden geladen is, zal het geduld van de bezoeker opraken en zal deze dan ook geneigd zijn naar een andere website te gaan. Wilt u geen klanten mislopen, dan is het ook aan te raden om uw website zeer snel te maken.

Website door SAM Design laten maken

Natuurlijk zijn er nog veel meer onderdelen waar een website tegenwoordig aan moet voldoen. SAM Design is de professionele partij die hiervoor kan zorgen. Een professioneel team van webdesigners en programmeurs weten uw wensen naadloos om te zetten in een modern, tijdloos design, geschikt voor alle apparaten. Lees verder over een website laten maken in Nijmegen door SAM Design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten